Vangogh – Frymëzim

Ra qielli në tokë.

Pa kuptuar u shpërbë në dhe.

E mori toka qiellin e qielli e shkriu të kaltren në kasht e baltë.

Kufijt levizin ashtu si mendja shkrin marrëzinë dhe urtësinë.

Advertisements